Pravila korištenja

 
Posljednja izmjena: 08. 01. 2015 - 1:05
 

Korištenjem bilo kojeg dijela www.htsv.hr web stranice i svih njenih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem www.htsv.hr web stranice ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Nijedan dio www.htsv.hr web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

WEB STRANICA
Hrvatski teniski savez veterana posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja www.htsv.hr web stranice. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje www.htsv.hr web stranice ukoliko ne krše pravila korištenja.
www.htsv.hr web stranice sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.
www.htsv.hr web stranica sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje www.htsv.hr web stranice koristite na vlastitu odgovornost i www.htsv.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Pristup www.htsv.hr web stranici i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA
www.htsv.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava www.htsv.hr web stranice i podložno je tužbi.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je www.htsv.hr web stranica povrijedila Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
www.htsv.hr web stranica sadržava linkove na vanjske web stranice. www.htsv.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za vanjske sadržaje.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
www.htsv.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
www.htsv.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja web stranice, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
www.htsv.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke www.htsv.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao web stranicu i njene sadržaje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obujmu uobičajeno je i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi.
www.htsv.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
www.htsv.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.htsv.hr web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI
Registriranjem na www.htsv.hr web stranici korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
www.htsv.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.
www.htsv.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.
Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.
www.htsv.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje web stranice ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.
Korisnik je dužan odmah prijaviti www.htsv.hr neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. www.htsv.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

DRUGI SERVISI
Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da ćete slati i primati materijali koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.
Obavezujete se da nećete:
- koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
- maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
- objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
- uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
- uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
- lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
- sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s www.htsv.hr web stranicom
- kršiti bilo koji važeći zakon
www.htsv.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.
Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a www.htsv.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

PORUKE www.htsv.hr-a I SPONZORA
www.htsv.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti www.htsv.hr web stranice i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA
www.htsv.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama www.htsv.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na web stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.htsv.hr web stranici smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 
 

Aktualna natjecanja

vidi sve  

Tražilica igrača

Teniski savezi i klubovi

Nacionalni savezi
 
- ILI -
 
Regionalni savezi
 
- ILI -
 
Teniski klubovi

Tražilica web stranice HTSV

ITF Tennis
CRO PIN