Koraci za registraciju/prijavu

HTSV CRO PINUvođenje CRO PIN (Player Identification Number) i ONLINE SERVISA  u prosincu 2009.godine, bio je početak digitalizacije  Hrvatskog teniskog saveza veterana.
Od tada svi natjecatelji koji se namjeravaju natjecati na službenim natjecanjima iz kalendara HTSV-a trebaju biti registrirani i posjedovati aktivni CRO PIN.

CRO PIN, na zahtjev natjecatelja, dodjeljuje HTSV-a, jedini nacionalni teniski Savez, nositelj svih službenih nacionalnih i internacionalnih ITF natjecanja, tenisačica/tenisača veterana, koji se održavaju u Republici Hrvatskoj.
CRO PIN omogućuje članstvu, on line prijave i odjave na/sa  turnire iz kalendara natjecanja HTSV-a, koji se održavaju u Hrvatskoj, (osim prijava na ITF turnira), te pristup osobnoj stranici PROFIL, u kojoj član, u svakom trenutku, može ažurirati sam, svoje osobne podatke.

CRO PIN također omogućuje pristup ON LINE SERVISU HTSV-a, koji pomaže teniskoj karijeri natjecatelja i u svakom  ih trenutku promptno informira i omogućuje im da su u tijeku aktualnih zbivanja.
ON LINE SERVIS HTSV-a, među ostalim, omogućuje tjedno ažuriranje pojedinačnih Rang lista, Rang lista parova, mix parova,  dnevne objave vijesti I raznih obavijesti, rezultata sa turnira koji se održavaju u Hrvatskoj, a  i rezultate sa  ITF turnira koji se održavaju u inozemstvu, te objavu  rezultata sa ligaških natjecanja HTSV-a.

CRO PIN ON LINE SERVIS HTSV-a, omogućuje vrlo jednostavan proces registracije, za sve one koji slijede online upute ili niže navedene PDF instrukcije, step-by-step, kao pomoć pri registraciji, odnosno obnavljanju-produženju godišnje Registracije i CRO PIN-a. 

CRO PIN website moguće je koristiti u varijanti na Hrvatskom ili na Engleskom jeziku, a prilagođena je  i korištenju na mobilnim uređajima.

 • Za dodatnu provjeru upišite svoje Prezime i Ime
 • Ako se vaše ime nalazi u bazi, zatražite vaš postojeći CRO PIN na ovoj stranici ( KLIKNI OVDJE )
   
   
 • Nema vas u bazi? Nastavite na korak 3
 • Proces registracije je vrlo jednostavan
 1. Popunite sva polja za registraciju, stavite kvačicu u potvrdni okvir „Prihvaćam Izjavu“, a zatim kliknite na "Pošalji zahtjev""
 2. Nakon uspješno poslanog zahtjeva, na svoju e-mail adresu dobiti ćete elektronsku poruku za verifikaciju email adrese. Kliknite na link u poruci kako bi verificirali email adresu i potvrdili registraciju.
 3. Nakon uspješno dovršene Registracije, na svoju e-mail adresu dobiti ćete elektronsku poruku, sa svim Vašim osobnim podatcima koji su formirani tijekom Registracije i uputu sa svim potrebnim podacima za uplatu Registracije.
 4. Nakon zaprimljene uplate, od HTSV-a, dobiti ćete elektronsku poruku na vaš e-mail, kojom HTSV-a potvrđuje da je zaprimio Vašu uplate Registracije, a i obavijest o aktiviranju CRO PIN-a i početku korištenja Online Servisa HTSV-a.
 

CRO PIN Registracija

 

Aktualna natjecanja

vidi sve  

Tražilica igrača

Teniski savezi i klubovi

Nacionalni savezi
 
- ILI -
 
Regionalni savezi
 
- ILI -
 
Teniski klubovi

Tražilica web stranice HTSV

ITF Tennis
CRO PIN