Pristupnica za članstvo u HTSV

Dobro došli na stranicu za registraciju u punopravno članstvo HTSV-a sukladno čl.16.čl.18.,čl.19.,čl.37.tč.25.,tč.26 Statuta HTSV-a.

Za registraciju i Vaš CRO PIN molimo, u sva niža polja unesite zatražene podatke, a zatim, nakon što ste kompletirali unos podataka, stavili kvačicu u potvrdni okvir, kojom potvrđujete prihvaćanje Izjave, klikom na “ Pošalji zahtjev“, omogućit će vam se registracija u članstvo Saveza.

Posebno napominjemo, da ćete od Saveza dobivati sve informacije koje se tiću Vašeg CRO PIN članstva, na e-mail adresu koju ćete sami prilikom registracije upisati u zato predviđeno polje. Posebno preporučamo, da koristite e-mail adresu kojoj možete pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Prije prijavljivanja svoje e-amail adrese preporučamo, da odmah spremite u svoje kontakte adresu Saveza, htsv@htsv.hr, kako bi osigurali da Vaš dobavljač e-mail usluga prihvaća sve CRO PIN poruke od HTSV-a, odnosno, da ih ne proslijedi u neželjenu poštu. Ovime se smanjuje mogućnost da imate probleme prilikom registracije za CRO PIN članstvo. Osobne podatke koje ćete dostaviti Savezu, biti će korišteni samo za vaše nastupe na natjecanjima iz kalendara natjecanja HTSV, objavu vijesti na web stranici Saveza i dostavu raznih drugih informacija kojima će Savez informirati svoje članstvo.
Email adrese i brojeve telefona igrača, koje ste prilikom registracije i postupka vađenja CRO PIN, dostavili Savezu, dostavit će se samo službenim organizatorima turnira na koje ćete se prijavlti i to na dan, kada za određeni turnir. završavaju prijave (Entry Deadline). HTSV uvažava Vašu privatnost, Vaše osobne podatke (uključujući I vašu e-mail adresu) neće bez Vaše posebne dozvole .dostavljati trećim osobama.
Obzirom na naprijed navedeno .Savez će sa članstvo komunicirati i slati razne obavijesti, isključivo putem personificiranih Newsletter e-maila.
Muški        Ženski
 
Prihvaćam izjavu